Înscrieți-vă la webinar-ul despre noul regulament privind protecția datelor personale (GDPR)

webinar-protectia-datelor-personale

Modul tradițional în care ați procesat, protejat și administrat datele personale și informațiile despre clienți și angajați va trebui modificat esențial și va avea impact asupra tuturor departamentelor organizației din care faceți parte. Webinar-ul „Noul regulament privind protecția datelor personale (GDPR)”, care va avea loc în data de 9 mai 2017 (orele 15:00 – 16:15), încearcă o abordare de 360 de grade asupra subiectului.

Inovații online: mall-ul țărănesc, asistentul virtual, anunțuri imobiliare pe mobil

mall-taranesc

Un mall țărănesc cu produse de la gospodari locali; asistentul virtual care te ajută să găsești chilipiruri; Poșta Română inovează acolo unde nu este nevoie; un nou site de anunțuri imobiliare care evoluează rapid; niște ieșeni se luptă cu timpul.

La GPeC Summit 2017, TRUSTED.ro îți va spune cum să te diferențiezi în ochii clienților

gpec2017-preview

În afară de speakerii excepționali care vor urca pe scena de la GPeC Summit 2017, vei avea ocazia să afli și să înveți lucruri practice la workshop-urile tematice. TRUSTED.ro va fi prezent cu atelierul practic numit „De la legi la trucuri practice: cum să-ți diferențiezi magazinul online în ochii clienților”. Vei afla ce greșeli frecvente fac magazinele online românești și cum poți face să devii tot mai bun din perspectiva cumpărătorilor tăi, de la Bogdan Manolea și George Hari Popescu.

Servicii online de tipul Uber și AirBnB: reglementare, autoreglementare sau să plece din țara noastră?

reglementare-economia-acces

Un nou proiect de lege vrea să reglementeze “economia de acces” în România. Adică – mai pe înțelesul tuturor firme – Uber, AirBNB, Indiegogo, Freelancer.com și altele asemenea au nevoie de mai multe reguli.

reglementare-economia-accesE un moment bun să discutăm ideea. Proiectul este pe masa Comisiei de ITC, iar în 26 aprilie va fi o dezbatere (probabil prima și ultima) pe acest proiect de lege. Dacă vă considerați afectați și vreți să participați, cereți acest lucru la adresa de e-mail cti@cdep.ro.

3 sfaturi utile pentru a avea un magazin online de succes

e-commerce-generic

Probabil ai citit tot felul de studii, analize, ai asistat la o mulțime de prezentări de e-commerce și ai citit câteva cărți despre ce presupune lansarea unui magazin online.

Dar iată 3 sfaturi simple, adaptate realității digitale de astăzi, potrivit site-ului Business 2 Community.

Inovații online: pantaloni moldovenești pe Kickstarter, aplicația de dicție, agregatorul de concedii

concediu-com

Pantalonii de ploaie care au obținut peste 100.000 de dolari pe Kickstarter; headhunting prin afiliere, cu comisioane grase; aplicația pentru dicția românilor; recalibrează-ți televizorul; programează-ți concediul în mod inteligent.

Sistemul de feedback Opinii de Încredere, la un an de activitate | INFOGRAFIC

infografic-trusted-ro-opinii-de-incredere-statistici-un-an-de-activitate-magazine-online-foto

În luna martie 2016 a fost lansat serviciul de feedback OPINII DE ÎNCREDERE realizat de TRUSTED.ro, în parteneriat cu InboxTarget. După un an de activitate și peste 27.000 de opinii de la clienții reali ai magazinelor online, publicăm un infografic în care regăsești nota magazinelor înscrise în sistem, nota medie, nota pentru livrare și procentul recomandărilor. Vezi acum infograficul!