Ambalajul pune produsul în valoare|Vocea clientului

În sistemul Opinii de Încredere, primim tot mai multe recenzii ale clienților, care vorbesc despre ambalaj. Cumpărătorii, mai ales cei care sunt mulțumiți de produsul comandat, doresc și un ambalaj pe măsură, dacă se poate inclus în prețul final.

AJUN DE VALENTINE’S DAY > Sfaturi practice pentru magazinele online

Ți-ai pregătit magazinul online pentru Valentine’s Day? Nici nu este foarte greu, mai ales dacă ai în catalog produse specifice – flori, bijuterii etc. De exemplu, un gest simplu este să aplici culoarea specifică sărbătorii – roșul – pe fundalul site-ului.

PROPUNERE LEGISLATIVĂ > Lista obligațiilor pentru site-ul unei farmacii online

Un proiect de ordin al Ministerul Sănătății definește mai bine “farmacia online” și descrie cum se va desfășura procesul de vânzare-cumpărare. Proiectul a fost discutat într-o dezbatere publică în 15 ianuarie 2019.

Iată ce ofertă are pentru tine Netopia Payments, cel mai nou partener al programului TRUSTED.RO

Mobilpay (Netopia Payments) se alătură partenerilor TRUSTED.RO. Magazinele online și site-urile profesionale înscrise în TRUSTED.RO vor beneficia de promoții la serviciile oferite de Mobilpay.

PROPUNERE LEGISLATIVĂ ÎN UE > Garanție la produse cu termeni mai clari pentru client

Viitoarea directivă europeană cu privire la garanții va armoniza mai multe prevederi legislative, cum ar fi cele din situația în care se constată că un aparat nu funcționează bine sau era defect la cumpărare.

Noutăți legislative și contabile pentru magazine online (și nu numai) (01/2019)

Am inițiat un newsletter lunar dedicat în primul rând magazinelor online din TRUSTED.RO, dar și altor afaceri digitale, în care să explicăm noutățile legislative și contabile din ultima perioadă, pe înțelesul unor nespecialiști în cele două domenii.

Certificatul de Excelență 2018: TRUSTED.RO a recompensat magazinele online cele mai apreciate de cumpărători

Ca și anul trecut, și în 2019 am recompensat magazinele care au obținut media minimă 9 (din 10), de la minimum 20 de clienți, în sistemul Feedback.Trusted.ro.

CONSULTARE PUBLICĂ: Proiectul de Politică publică și Planul de acțiuni în domeniul comerțului electronic

Ministerul Comunicațiilor a lansat în consultare publică două documente cu o importanță majoră pentru dezvoltarea comerțului electronic din România.

Vă punem la dispoziție documentele discutate și puteți participa la consultarea publică până în 15 februarie.

STUDIU > Clienții români consideră că Black Friday 2018 a fost un succes, dar au fost nemulțumiți de nivelul prețurilor

Varietatea produselor, cuantumul reducerilor, viteza de încărcare a site-urilor și livrarea din ce în ce mai bună: acestea au fost elementele care au constituit succesul campaniei online Black Friday 2018, în pofida insatisfacției cauzate de nivelul prețurilor, reiese dintr-un studiu realizat de TRUSTED.RO și Eureka Insights.

Raportul pieței GPeC 2018: consumatorii vor prețuri mai mici pe transport și să testeze produsele înainte de cumpărare

Românii încă sunt reticenți să cumpere de la unele magazine online, deoarece acestea nu afișează prețul final al produselor, transportul costă prea mult și produsele nu pot fi probate înainte.