Profită de Early Bird la GPeC 2017! Taxa include audit-ul TRUSTED.ro, Marca de Încredere și sistemul Opinii de Încredere

gpec2017-preview

Până în 31 martie 2017, prețul este de 299 EUR + TVA/magazin online pentru înscrierea în Competiția GPeC 2017. Ai inclus în preț: 1 bilet la GPeC SUMMIT + Marca de Încredere Trusted.ro pentru 12 luni + sistemul de feedback Opinii de Încredere. De la 1 aprilie, prețul crește la 359 EUR + TVA pentru acest pachet complet.

Inovații online: mașina cumpărată online și returnată la fel, auto check-in, ospătarul vine prin smartphone

onescan

Returnează în 10 zile mașina cumpărată; fă-ți singur check-in la hotel; primește acasă vin în cutia poștală; cheamă ospătarul prin telefonul mobil; imprimă-ți un tricou pe loc.

Opinia săptămânii, SmartDrinks.ro: livrarea rapidă este apreciată de către clienți

nota-medie-smartdrinks-opinie-de-incredere-pareri-magazin-online-trusted-ro-foto-2017

Magazinul online SmartDrinks.ro, înscris în sistemul Opinii de Încredere pe 4 ianuarie 2017, are în acest moment nota 9.5 / 10 de la 30 de clienți verificați. Opinia săptămânii a fost oferită de Jitianu din București: „Au o viteză de livrare foarte bună – câteva ore. Am comandat joi noaptea, iar… Read more »

Opinia săptămânii, Roxannes.ro: clienții mulțumiți sunt cei mai buni ambasadori ai magazinului tău

nota media magazinul roxannes OPINII DE INCREDERE

Nu ai cum să nu te lauzi când primești astfel de complimente de la clienții, care devin adevărați ambasadori ai magazinului tău online și al produselor tale.

Cum verific un site de turism care vinde online bilete și sejururi

articol-cum-verific-site-turism-preview

Recentul scandal privind excursiile pe care o firmă a luat banii de la clienți, dar pe care nu le-a mai organizat, a readus în prim-plan o întrebare care stătea la dospit de ceva timp: cum verific un site turistic online? Un consumator responsabil are la dispoziție cîteva instrumente online de verificare și trebuie să țină minte un set de informații de bază.

150 de utilizatori au făcut testul proprietarului de magazin online. Fă și tu acum testul nostru online!

Test online

La TRUSTED.ro, ne-am gândit să luăm pulsul proprietarului român de magazin online, așa că am creat acum ceva timp un scurt și cuprinzător test cu 10 întrebări despre drepturile și obligațiile deținătorului unui e-shop din România. Pînă acum, 150 de utilizatori au făcut testul și au primit diverse titluri la final. Iată cîteva statistici.

Opinia săptămânii, DPAP.ro: nota 10 chiar dacă au fost mici probleme cu adresa de livrare

opinii-de-incredere-despre-dpap-ro-magazin-online-feedback-nota-generala-foto-trusted-ro

Chiar dacă a fost o problemă cu adresa din cont, clientul celor de la DPAP a înțeles acest lucru și a oferit nota 10 magazinului. Opinia săptămânii a fost oferită de un client care a dorit să rămână anonim „S-a întâmplat ceva cu adresa de livrare: în cont apare corect,… Read more »

Abonează-te la Newsletter-ul Consumatorului Online din România

newsletter-consumator-online-trusted-ro-opinii-de-incredere-blog-foto-2

Dacă ai obiceiul să-ți faci cumpărăturile de pe Internet, cu siguranță îți dorești să știi cât mai multe despre magazinele online de la care cumperi, să afli părerile clienților reali și să știi ce drepturi ai atunci când cumperi un produs online de la un magazin din România.