SINTEZA VIDEO GPEC 2016 Vox populi: de unde, ce, cât și cum au cumpărat românii online

sinteza-video-gpec-2016

Din partea a treia a reportajului de sinteză GPeC, aflați de la românii de pe stradă cum și-au cheltuit banii online în anul ce a trecut: motivele pentru care cumpără sau nu online; cum aleg să plătească; la ce magazine se gândesc prima dată atunci când vor să cumpere online; cât cheltuiesc la fiecare cumpărătură, dacă au întâmpinat sau nu probleme etc.

Inovații online: Electrecord-ul românesc ia avânt, Călăuza filmelor de autor, domeniu de Internet cu diacritice

zimilar-inovatii-feature

Aplicația Electrecord este în topul descărcărilor de aplicații autohtone; Călăuza te ajută să navighezi printre filmele de autor; Interesting Finds de la Amazon, pentru cumpărătorii rafinați; apelează la Ajusto când cauți meseriași buni.

Widget-ul Opinii de Încredere: cum afișezi părerile clienților pe site-ul tău

widget-zoom-arta-ceaiului-magazin-online-opinii-de-incredere-foto

Am făcut o actualizare majoră la sistemul „Opinii de Încredere” și acum cea mai simplă variantă pentru a prezenta informațiile și părerile clienților publicate în pagina magazinului online este prin instalarea unui widget disponibil în două variante.

Magazinele din TRUSTED.ro au pornit campaniile de sărbători

xmas-online-shopping

Fie că este vorba despre produse exclusive sau oferte speciale la produsele deja existente în stoc, site-urile de comerț electronic românești s-au străduit să ofere lucruri deosebite clienților. Iată ce produse puteți găsi la reducere sau ce oferte festive au magazinele online care dețin Marca de Încredere TRUSTED.ro.

Opinia săptămânii, Mindblower.ro: Iulia este foarte mulțumită că a primit repede telefon de confirmare a comenzii

mindblower-nota-clientului-foto-opinii-de-incredere-trusted-ro

Opinia săptămânii a fost primită de magazinul online Mindblower. Felicitări și la cât mai multe Opinii de Încredere! Mindblower este un magazin cu cadouri trăsnite care a împlinit 3 ani de activitate la începutul lunii decembrie. Drept cadou, au primit de la clienți o mie de opinii de încredere.