Originals

SC ORIGINALS SRL

CIF: 18515115

Nr. ord. reg. com: J22/722/2006

Sediu social: Calea Cristesti nr. 79, Localitatea Holboca, Judetul Iasi

Adresa site-ului: http://www.originals.ro

Data lansarii: decembrie 2005

Categoria: Fashion

Documente juridice ale magazinului semnate digital:
Termeni si conditii  Conditii retur  Politica de confidentialitate   Toată Arhiva

Magazin atestat Trusted.ro din iunie 2012 .

Daca aveti probleme cu acest magazin raportati la probleme@trusted.ro

Originals este cel mai mare magazin online de articole sportive din Romania, cu peste 38.000 de clienti unici multumiti si peste 200.000 de produse de brand vandute si o experienta pe piata de profil din Romania de peste 8 ani.

Originals este distribuitor oficial pentru 27 de branduri de renume, dintre care pot fi mentionate: adidas, Nike, Converse si Puma, si unic distribuitor oficial, in Romania, pentru marcile Ecko Unlimited, Ecko Red, Marc Ecko Cut & Sew, Sir Benni Miles, Zoo York.

Satisfactia clientilor este cea mai importanta pentru Originals, de aceea aceasta garanteaza calitatea si originalitatea produselor de brand comercializate prin Certificatul de calitate si Declaratia de conformitate cu normele europene, punand la dispozitia clientului serviciul de extragarantie extinsa de 200 zile, fata de 30 zile, conform legislatiei in vigoare, pentru orice produs achizitionat.

Misiunea Originals este de a-si mentine pozitia de lider pe piata in care activeaza si abilitatea de a anticipa in permanenta cerintele clientilor sai si de a fi recunoscut ca etalon al calitatii produselor de brand, dedicate diverselor contexte ale vietii, cu un design permanent adaptat tendintelor si de a oferi clientilor sai servicii noi, inovatoare.

Originals este prima optiune a tuturor celor pasionati de produsele celor mai renumite branduri internationale de profil. Descopera spiritul celui mai apreciat trendsetter online in materie de solutii vestimentare adaptate stilului tau, pe site-ul www.originals.ro