floridelux.ro

Online Business development S.R.L.

CIF: ro28508980

Nr. ord. reg. com: j40/6124/2011

Sediu social: Baba Novac 1, bl s3

Adresa site-ului: floridelux.ro

Data lansarii: noiembrie 2003

Categoria: Cadouri si flori

Documente juridice ale magazinului semnate digital:
Termeni si conditii  Conditii retur  Politica de confidentialitate   Toată Arhiva

Inregistrare ANSPDCP: Da

Marca Trusted.ro a expirat din iunie 2015 .

Daca aveti probleme cu acest magazin raportati la probleme@trusted.ro

Proiectul www.floridelux.ro a fost initiat in anul 2003, fiind prima florarie online in adevaratul sens al cuvantului, avand posibilitate de comanda si plata online. La inceput, floraria noastra a functionat prin intermediariat, colaborand cu mai multe florarii de prestigiu din Bucuresti. Din anul 2005 am decis sa construim un atelier profesional in-house, gandit pentru a controla mai atent calitatea oferita clientilor si a mentine nivelul preturilor cat mai jos posibil prin logistica integrata si eficienta.

De-a lungul anilor, FlorideLux.ro a devenit o marca de incredere pentru cumparatorii online. In acest moment echipa noastra are la baza o structura organizationala foarte bine echilibrata, construita cu atentie fata de nevoile specifice ale clientilor nostri si dintr-o experienta vasta in domeniul livrarilor de flori la domiciliu:

- departament operational - operatori preluare comenzi si suport dedicat telefonic / email / live chat pentru consultanta specifica (departamentul beneficiaza de atentia si coordonarea specifica a unui supervizor, caruia va puteti adresa oricand pentru orice tip de probleme survenite in relatia cu operatorii nostri)
- departament livrari - soferi / curieri foarte bine instruiti astfel incat comanda dvs sa ajunga la timp si in cele mai bune conditii, pentru o surpriza de neuitat (departamentul beneficiaza de atentia si coordonarea specifica a managerului de operatiuni, caruia va puteti adresa oricand pentru orice tip de probleme survenite in relatia cu livratorii nostri)
- departament atelier floristica - floristi experimentati cu o experienta de minim 5 ani de zile, care creeaza zilnic cu pasiune si dedicare cele mai frumoase buchete si aranjamente florale (departamentul beneficiaza de atentia si coordonarea specifica a sefului de atelier, care are grija ca fiecare buchet, aranjament floral sau planta sa fie incadrata perfect in standardele de calitate FlorideLux.ro, inainte de fiecare livrare)

Echipa de 15 oameni a FlorideLux.ro activeaza intr-un spatiu de productie, depozitare si preluare comenzi de 500 mp. Dispunem de capacitatea necesara pentru a prelua si onora comenzi de volume impresionante, fara a face rabat de la calitate. Din iunie 2013 suntem parteneri exclusivi pe Romania a liderului mondial 1800Flowers.com, putand sa efectuam livrari oriunde in lume, prin reteaua de floristi internationali Bloomnet.