EpilatPRO.ro

S.C. Mezza Luna S.R.L.

CIF: RO18232194

Nr. ord. reg. com: J13/3993/2005

Sediu social: B-dul Tomis Nr. 267 Bl. T4 Sc.B Ap.31 Et.3, Loc. Constanta

Adresa site-ului: www.EpilatPRO.ro

Data lansarii: martie 2012

Categoria: Sanatate si frumusete

Documente juridice ale magazinului semnate digital:
Termeni si conditii  Conditii retur  Politica de confidentialitate   Toată Arhiva

Marca Trusted.ro a expirat din februarie 2017 .

Daca aveti probleme cu acest magazin raportati la probleme@trusted.ro

Epilat profesional | Ceara epilat | Epilat cu ceara de unica folosinta.

Distribuim ceara pentru epilat, aparatura profesionala epilat, ceara de unica folosinta, ceara traditionala, decantoare ceara, incalzitoare ceara, epilatoare, uleiuri dupa epilare, hartie pentru epilat, parafina, accesorii pentru epilat, etc.
Puteti comanda Non Stop direct pe site-ul nostru www.EpilatPRO.ro, sau puteti face o comanda telefonic de luni pana vineri intre orele 10-18. Comenzile sunt livrate in 24-48 ore prin Fan Courier.

Mezza Luna SRL are sediul in Constanta si este unul din jucatorii importanti de pe piata de vanzari de produse profesionale pentru epilat din Romania. Echipa EpilatPRO.ro este formata din 5 tineri cu experienta in acest domeniu, dornici de a fi mereu primii intr-o piata in care concurenta este din ce in ce mai puternica.

Firma noastra este reprezentant al unor marci de prestigiu din Italia, Spania, Grecia, SUA, etc; produsele importate si comercializate de noi sunt pentru uz profesional, de cea mai buna calitate.

Mezza Luna SRL si-a inceput activitatea in anul 2005, pornind de la ideea de a oferi clientilor posibilitatea de a achizitiona produse profesionale pentru epilat care sa se remarce printr-un raport calitate/pret foarte bun.

Avand sediul in Constanta, ne-am specializat pe importul si distributia de produse profesionale pentru epilat si accesorii.