cartusel.ro

SC ITRAX SOLUTIONS SRL

CIF: 29072463

Nr. ord. reg. com: J40/10693/2011

Sediu social: Str. Heliade intre Vii, Nr. 8, Corp C6, Et. 2, Camera 2.2, Sector 2, Bucuresti

Adresa site-ului: https://www.cartusel.ro

Data lansarii: septembrie 2011

Categoria: IT&C, Electronice si Electrocasnice

Documente juridice ale magazinului semnate digital:
Termeni si conditii  Conditii retur  Politica de confidentialitate   Toată Arhiva

Magazin atestat Trusted.ro din aprilie 2016 .

Daca aveti probleme cu acest magazin raportati la probleme@trusted.ro

Suntem Cartusel.ro. Numele e simpatic, dar noi suntem foarte seriosi.

Vindem online consumabile pentru imprimanta si ti le aducem gratuit acasa in patru ore de la lansarea comezii, daca esti din Bucuresti, si in maximum 24 de ore oriunde in tara.

Comercializam doar produse de calitate – produse originale pentru imprimare HP, Xerox, Canon etc. Si compatibile marca Certo – la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Suntem si prietenosi: suna-ne si te ajutam cu orice ai nevoie, de la alegerea cartusului si alegerea modalitatii de plata pana la montarea cartusului in imprimanta. Cam astia suntem: simpatici, dar seriosi.

——————————————————

Din profilul magazinului Cartusel.ro realizat de Trusted.ro:

Afișarea pe site a Mărcii de încredere îi include pe cei de la Cartusel.ro în cercul select al celor ce se străduiesc să practice un comerț corect, acesta reprezentând un punct forte în cadrul deciziei de cumpărare. În două luni de la afișarea mărcii Trusted.ro, au constatat o creștere a ratei de conversie cu aproximativ 1 punct procentual.

Popp consideră că unul dintre cele mai importante standarde este cel referitor la afisarea datelor de contact, foarte multe magazine din online-ul românesc preferând să funcționeze la limita dintre anonim și clandestin.

Poate suntem visători, însă considerăm că este de datoria noastră să punem o cărămidă la bazele comerțului electronic curat al României de mâine – concept în care ne încăpățânăm să credem, a spus Gabriel Popp, director general.

Cartusel.ro este deci un magazin al visătorilor cu picioarele bine înfipte în e-commerce-ul din România.

Citește profilul integral al magazinului Cartusel.ro.