Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Weekend intensiv – Digital Strategy

7 iulie la 08:30 - 8 iulie la 16:00

285 GBP

(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Weekend intensiv de strategie digitală cu Red Barrington de la Oxford College of Marketing, parte a programului de training și certificare internațională Digital Strategy.

Programul scurt de certificare Digital Strategy este un program de nivel 6, care permite participanților să aprofundeze informații despre cum pot implementa practici de marketing digital în planificarea strategică de marketing pentru organizațiile în care lucrează.

Cursul oferă informații despre cum pot organizațiile să răspundă rapid nevoilor pieței pe care se afla prin crearea unui mix de marketing digital adecvat. Se vor aprofunda instrumente de management și indicatori de măsurare a performanței digitale și se va pune accent pe utilizarea lor pentru a sprijini atingerea obiectivelor de business ale organizației.

Red Barrington este Chartered Marketer și tutore pentru Oxford College of Marketing pentru certificările de marketing CIM și CAM. Este specialist in marketing digital cu o experiență de peste 10 ani în domeniile marketingului afiliat și de performance, media buying, lead generation și email marketing. După ce a lucrat o perioadă pentru câteva companii importante de marketing digital, Red și-a înființat propria companie – Red Star Digital- în 2008.

Email: info@institutuldemarketing.ro sau beatrice@institutuldemarketing.ro.

Detalii

Începere:
7 iulie la 08:30
Se termină:
8 iulie la 16:00
Preţ:
285 GBP
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Sit web:
https://www.institutuldemarketing.ro/calendar/digital-strategy-weekend-intensiv-2/

Organizator

Institutul de Marketing
Telefon:
+40373743377
Sit web:
https://www.institutuldemarketing.ro/

Loc de întâlnire

Radisson Blu
Radisson Blu Hotel, Calea Victoriei 63-81
Bucharest, 010065 Romania
+ Harta Google
Sit web:
https://www.radissonblu.com