Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tehnici de marketing online

27/01/2017 la 11:00 - 18:00

535LEI

(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

andrei-radu-raluca-georgescu-gpec

Pentru promovarea eficientă a afacerii tale în mediul online, dar și a produselor și serviciilor oferite de către compania ta, având ca rezultat o creșterea vizibilă a rezultatelor activității.

Pentru construirea și comunicarea corectă și eficientă a unei campanii de promovare pentru afacerea și produsele, serviciile tale, folosind într-un mod profesionist cele mai recente metode, canale și soluții de marketing online.

Despre speakeri

Raluca Radu este Country manager Answear și Co-Organiser GPec – Gala Premiilor eCommerce, cel mai important eveniment e-commerce din România. Raluca are o experiență de peste 11 ani în strategii de digital, online marketing, SEO, PPC, marketing afiliat, optimizarea ratei de conversie și Google Analytics. Are o experiență vastă în ceea ce privește startup-urile din domeniul tehnologic, fiind co-fondator la How to Web. A activat ca mentor și consultant pentru diferite startup-uri de succes din România.

Andrei Radu este CEO & Founder GPec – Gala Premiilor eCommerce. Andrei Radu este, de 11 ani, organizatorul celui mai important eveniment de comerț electronic din România, Gala Premiilor eCommerce (GPeC) și unul dintre inițiatorii Programului Național pentru Certificarea Magazinelor Online – TRUSTED.ro, alături de Legi-Internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Oferă consultanță de specialitate în ceea ce privește piața de e-commerce din România și Europa Centrală și de Est, dar și în zona usability și customer experience în e-commerce.

Detalii

Data:
27/01/2017
Timp:
11:00 - 18:00
Preţ:
535LEI
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Sit web:
http://www.trainyourbrain.ro/site/tehnici-de-marketing-online-27-ianuarie-2017-bucuresti/

Organizator

Train Your Brain
Telefon:
0726 824 784
Email:
office@trainyourbrain.ro
Sit web:
http://www.trainyourbrain.ro/

Loc de întâlnire

Grand Hotel Continental
Calea Victoriei nr. 56
Bucuresti, România
+ Harta Google
Telefon:
+40 372 121 721
Sit web:
https://grand-hotel-continental-bucuresti.continentalhotels.ro/