Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Școala de Vară GPeC: 5 zile de Cursuri E-Commerce și distracție pe măsură!

21/08/2018 - 27/08/2018

2.675LEI

(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Au început înscrierile la Școala de Vară de E-Commerce GPeC – singura serie de cursuri intensive de E-Commerce și Marketing Online din România, ajunsă deja la a 8-a ediție anuală. Evenimentul are loc în perioada 22-27 august 2018, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, jud. Brașov (lângă Bran).

Andrei Radu, Founder&CEO GPeC, ne recomandă să includem săptămâna de E-Commerce în programul nostru de vară, pentru cel puțin 4 motive:

1. Aflăm tot ce e esențial pentru o afacere online de succes: 12 cursuri x 90 minute fiecare, adică 18 ore de conținut intensiv de comerț electronic și marketing online – totul axat pe “tips & tricks” și exemple concrete de la cei mai buni specialiști practicieni din domeniu. În plus, implicarea în workshop-uri și în exercițiile practice ne ajută în situațiile concrete de care ne lovim zilnic în business-urile din online. Vezi aici cine sunt trainerii Școlii de Vară GPeC 2018. 

2. Cursurile Școlii de Vară de E-Commerce GPeC vizează cele mai importante aspecte pentru orice business online: Usability, Optimizarea Conversiilor, Marketing Online, Google Analytics, SEO, AdWords, Content Marketing & Social Media, Legislație, Customer Experience, Best practices în E-Commerce, Logistică și Curierat, Growth Hacking & Loializare, Business Strategy & Investment – toate vor fi dezbătute timp de 5 zile, fără bariere în comunicare și într-un cadru informal.

3. Know-how-ul și networking-ul au loc într-un ambient relaxant, fără să fie cineva pe fugă: după cursuri urmează discuții față în față cu trainerii, cu întrebări și sfaturi avizate pentru afacerile online.

4. Se leagă prietenii pe termen lung cu cea mai frumoasă comunitate din online pentru că, după-amiezile și serile sunt rezervate activităților de Team Building, poveștilor și glumelor spumoase condimentate cu foc de tabără, vin fiert și acorduri de chitară. Nu vor lipsi mima, fusbal, air hockey, ping-pong, biliard, darts și probe de team building – toate fac parte din Școala de Vară de E-Commerce GPeC.

Numărul total de locuri: 50.Oferta Early Bird este valabilă până pe 20 iulie.

Pentru înscrieri se completează formularul online de pe site-ul GPeC!

Detalii

Începere:
21/08/2018
Se termină:
27/08/2018
Preţ:
2.675LEI
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
,
Sit web:
https://www.gpec.ro/scoala-de-vara-de-e-commerce-gpec/

Organizator

Gala Premiilor eCommerce – GPeC
Telefon:
0757482824
Email:
contact@gpec.ro
Sit web:
http://www.gpec.ro/

Loc de întâlnire

Family Hotel Arnica***
Strada Valea Băngăleasa
Moeciu de Sus, Brașov România
+ Harta Google
Telefon:
0722260878
Sit web:
http://www.pensiunea-arnica.ro/