Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

GPeC SUMMIT

14/11/2017 la 08:00 - 15/11/2017 la 20:00

109 EUR

(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Pe 14 și 15 noiembrie te așteptăm în București la o ediție epică a GPeC SUMMIT! Vei avea parte de două zile de Conferință E-Commerce & Marketing Online Premium cu speakeri care sunt capul de afiș al marilor evenimente de profil internaționale.

Continuăm tradiția începută anul trecut cu Bryan Eisenberg, iar pe 15 noiembrie îți readucem GPeC Special Day – un eveniment exclusivist în cadrul căruia doar 4 speakeri internaționali de excepție vor urca pe scenă, iar tu te vei bucura de o zi întreagă de conținut e-commerce premium, fără speech-uri advertoriale #NoBullshit.

De 12 ani ne-am străduit să îți aducem cei mai buni specialiști în E-Commerce și Marketing Online, în așa fel încât tu să înveți doar de la cei mai buni și, astfel, să contribuim la dezvoltarea comerțului online. Din feedback-ul tău, știm că am reușit să fim motorul pieței de e-commerce din România – GPeC fiind singura entitate care s-a preocupat constant și concret de dezvoltarea industriei, fără interese ascunse.

Ne face o deosebită plăcere și suntem extrem de bucuroși să continuăm acest drum alături de tine și să livrăm conținut relevant care să te ajute concret în creșterea afacerii tale online.

La GPeC SUMMIT pe 14 și 15 Noiembrie ți-am pregătit cel mai bun line-up de speakeri de până acum, iar astăzi a sosit momentul să îi dezvăluim pe primii Grei internaționali cu care te vei întâlni în București.

Mai mult de 30 de speakeri internaționali și români sunt anunțați anul acesta la GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de E-Commerce și Marketing Online care se va desfășura la București, în zilele de 14 și 15 noiembrie. Printre speakerii internaționali de referință se numără Neil Patel (Co-fondator Crazy Egg, Hello Bar și Kiss Metrics), Oli Gardner (Co-fondator Unbounce), Sam Mallikarjunan (Executive Strategist HubSpot), Amy Harrison (Fondator Write With Influence) și Cyrus Shepard (Owner Fazillion Media).

DETALII ȘI ÎNSCRIERI, PE SITE-UL GPEC

Detalii

Începere:
14/11/2017 la 08:00
Se termină:
15/11/2017 la 20:00
Preţ:
109 EUR
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Sit web:
http://www.gpec.ro/gpec-summit-noiembrie/

Organizator

Gala Premiilor eCommerce – GPeC
Telefon:
0757482824
Email:
contact@gpec.ro
Sit web:
http://www.gpec.ro/

Loc de întâlnire

Crystal Palace Ballrooms
Calea Rahovei 198A
București, România
+ Harta Google
Telefon:
031 403 8500
Sit web:
http://www.crystalpalaceballrooms.ro/