Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

GPeC Summit 29-30-31 mai 2018

29 mai la 07:00 - 31 mai la 19:00

58 EUR

(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 5 min)

Te așteaptă 3 zile de E-Commerce și Marketing Online Premium în inima celui mai important eveniment din România și Europa Centrală și de Est: Conferință, Masterclasses, Workshops, Expo, Networking – toate alături de speakeri internaționali și români legendari și în mijlocul a peste 800 de participanți. Îți permiți să ratezi?

Sărbătorim 13 ani de GPeC cu unii dintre cei mai cunoscuți experți în E-Commerce și Digital Marketing la nivel internațional – speakeri citați în cele mai prestigioase publicații și cap de afiș al marilor evenimente de profil din întreaga lume. Ca de fiecare dată, scopul nostru este să îți aducem conținut relevant care să te ajute concret în creșterea afacerii, iar tu să înveți doar de la cei mai buni!

La GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai te așteptăm cu un line-up de speakeri #epic – iată doar câteva din numele grele care vor urca pe scena GPeC:

PEEP LAJA (FOUNDER & PRINCIPAL CONVERSION XL)

Peep Laja este considerat Expertul nr. 1 la nivel internațional în Optimizarea Conversiilor, potrivit clasamentului PPC Hero. Peep este, de 7 ani, Founder & CEO al ConversionXL – una dintre cele mai renumite agenții de User Experience & Optimizare a Conversiilor la nivel global.

JEFF BULLAS (#1 GLOBAL CONTENT MARKETING INFLUENCER IN 2018)

Jeff Bullas este Digital Strategist, Marketing Blogger, Bestselling Author și Keynote Speaker, raportul Onalytica pentru anul 2018 plasându-l pe primul loc în topul influencer-ilor de Content Marketing la nivel global. Cartea al cărei autor este, “Blogging The Right Way – How to Create and Market a Killer Blog with Social Media”, a fost BestSeller Amazon pentru categoriile “Marketing” și “Marketing for Small Business”.

KARL GILIS (CO-FOUNDER AG CONSULT & THE CONVERSION COMEDIAN)

Dacă e GPeC SUMMIT Mai, e Karl Gilis!!! Karl a fost pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT în Mai 2016. L-ai îndrăgit atât de mult încât l-am readus la GPeC SUMMIT în Mai 2017. L-ai iubit și dorit și mai mult, încât Karl Gilis vine pentru a treia oară consecutiv la GPeC SUMMIT Mai 2018! Ca să fie clar: “vina” îți aparține :)

ALEYDA SOLIS (FOUNDER ORAINTI & INTERNATIONAL SEO CONSULTANT)

Aleyda Solis este printre cei mai apreciați experți și consultanți SEO la nivel internațional – servicii pe care le oferă prin Orainti, compania proprie pe care o denumește modest “boutique de consultanță în digital marketing”. De ce modest? Pentru că Aleyda este autorul a numeroase articole de SEO pe blogurile Search Engine LandMOZ și State of Digital, speaker în cadrul a peste 100 de conferințe din 20 de țări și autor al cărții “SEO, Las Claves Esenciales”.

JIM STERNE (CHAIRMAN DIGITAL ANALYTICS ASSOCIATION)

Jim Sterne este Co-Founder și Chairman al Digital Analytics Association (DAA) – cea mai importantă asociație din lume dedicată Web Analytics, din care fac parte toți profesioniștii din domeniu la nivel internațional. Din 2002 până în 2017, Jim a fost organizatorul eMetrics Summit – cea mai importantă conferință internațională de Digital Analytics care s-a desfășurat timp de 16 ani și a numărat 83 de ediții în 20 de orașe din întreaga lume. Astăzi, eMetrics Summit s-a redenumit în Marketing Evolution Experience (MEE) – eveniment organizat tot de Jim Sterne.

JEFF SAUER (FOUNDER JEFFALYTICS)

Jeff Sauer este unul dintre cei mai apreciați experți la nivel internațional în Google Analytics și Google AdWords, fiind Fondatorul JeffalyticsProfesor la Universitatea St. Thomas din Minnesota și Digital Marketing Speaker la cele mai importante conferințe de profil precum HeroConf sau SMX (Search Marketing Expo). Jeff se află în Top 25 al celor mai Influenți Experți PPC la nivel internațional și este full-time Internet Marketer din 2005. În cei 13 ani de până acum, Jeff a reușit să crească propria companie – Three Deep Marketing – cu peste 500%, la încasări de peste 6 milioane de dolari anual, intrând succesiv în topul Inc 5000 în anii 2010, 2011 și 2012.

Vezi ofertele de prețuri GPeC SUMMIT & Masterclasses 29-30-31 Mai 2018, București.

Te așteaptă 3 zile de Conferință, MasterClasses, Workshops,  Expo și Networking alături de unii dintre cei mai buni speakeri internaționali și români. Îți permiți să ratezi?

Detalii

Începere:
29 mai la 07:00
Se termină:
31 mai la 19:00
Preţ:
58 EUR
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Sit web:
https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/

Organizator

Gala Premiilor eCommerce – GPeC
Telefon:
0757482824
Email:
contact@gpec.ro
Sit web:
http://www.gpec.ro/

Loc de întâlnire

Crystal Palace Ballrooms
Calea Rahovei 198A
București, România
+ Harta Google
Telefon:
031 403 8500
Sit web:
http://www.crystalpalaceballrooms.ro/