Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

GPeC SUMMIT Noiembrie 2018

12/11/2018 la 07:00 - 13/11/2018 la 17:00

(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Prima zi de GPeC SUMMIT va fi dedicată Conferinței GPeC în cadrul căreia vei lua parte la keynotes și panel-uri de dezbatere inspiraționale pe subiecte de actualitate și de maxim interes pentru orice afacere online. Te încurajăm să adresezi întrebări și să participi activ în cadrul dezbaterilor pentru a afla răspunsurile avizate ale celor mai buni specialiști în e-commerce la nivel internațional.

A doua zi de GPeC SUMMIT îți aduce GPeC Special Day – ziua în care vor urca pe scena GPeC exclusiv speakeri internaționali, fiecare cu un Extended Keynote și cu Live Demos interactive pentru participanți.

În fiecare din cele două zile de GPeC SUMMIT, vei învăța din experiența celor mai importanți speakeri internaționali – oameni pe care nu visai să îi vezi live prea curând în România! Li se vor alătura liderii de piață autohtoni, iar toți vor fi deschiși dialogului direct, fără bariere, despre tot ce înseamnă e-commerce – piață pe care o creștem împreună de 13 ani!

În ambele zile de GPeC SUMMIT Noiembrie 2018, ai parte de GPeC E-Commerce Expo – locul în care furnizorii de servicii E-Commerce se întâlnesc față în față cu magazinele online și stabilesc parteneriate.

GPeC SUMMIT Noiembrie se va încheia cu Festivitatea de Premiere GPeC 2018 într-o atmosferă de spectacol, alături de elita comerțului electronic românesc și internațional.

Noi zicem că nu ai voie să ratezi cele două zile care îți vor aduce un adevărat festin de E-Commerce și Marketing Online!

 

Abonează-te la Newsletterul  ca să afli primul cine sunt speakerii care vor urca pe scena GPeC SUMMIT Noiembrie 2018 și să beneficiezi de Oferta Exclusivă de Preț dedicată abonaților GPeC pentru biletele de acces. 

Garantăm cel mai mic preț pentru Comunitatea GPeC!

Detalii

Începere:
12/11/2018 la 07:00
Se termină:
13/11/2018 la 17:00
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, ,
Sit web:
https://www.gpec.ro/gpec-summit-noiembrie/

Loc de întâlnire

Crystal Palace Ballrooms
Calea Rahovei 198A
București, România
+ Harta Google
Telefon:
031 403 8500
Sit web:
http://www.crystalpalaceballrooms.ro/

Organizator

Gala Premiilor eCommerce – GPeC
Telefon:
0757482824
Email:
contact@gpec.ro
Sit web:
http://www.gpec.ro/