Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs intensiv de inițiere în e-commerce: “Tot ce trebuie să știi pentru a vinde (mai mult) online”

23/09/2016 - 24/09/2016

480LEI

(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

andrei-radu-raluca-georgescu-gpecGPeC și Confident Communications, prin proiectul Marcomm Pills School, organizează a 3-a ediție anuală a Cursului Intensiv de 1 zi de Inițiere în E-Commerce pe 23 Septembrie la București. Cursul Intensiv de Inițiere în E-Commerce va fi susținut de Andrei Radu (CEO & Founder GPeC) și Raluca Radu (Country Manager answear.ro, Owner MTH Digital & Co-OrganiserGPeC), ambii traineri cu peste 11 ani de experiență în e-commerce și marketing online. Taxa de participare este de 400 lei + TVA, iar înscrierile se fac pe website-ul Marcomm Pills.

Cursul va concentra o călătorie intensivă prin tot ceea ce ține de organizarea și activitatea unui magazin online într-o singura zi, zi în care cursanții vor trece prin tot ceea ce ține de situația pieței de e-commerce din România și din Europa, trendurile în comerțul electronic autohton și mondial, dar și bune practici și insight-uri concrete legate de cum ar trebui să arate un magazin online ușor de folosit și cum ar trebui gândită și implementată strategia de marketing online pentru promovarea acestuia și pentru creșterea vânzărilor.

Detalii

Începere:
23/09/2016
Se termină:
24/09/2016
Preţ:
480LEI
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,
Sit web:
http://marcomm-pills.confidentpr.com/cursuri/curs-intensiv-de-e-commerce-tot-ce-trebuie-sa-stii-pentru-a-vinde-mai-mult-online/

Organizator

Gala Premiilor E-Commerce
Telefon:
0757482824
Sit web:
http://www.gpec.ro

Loc de întâlnire

A_Best Business Lounge
Bd. Dacia 39
București, România - România
+ Harta Google
Telefon:
0743145588
Sit web:
http://marcomm-pills.confidentpr.com/