Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Antreprenoriat Online cu Ovidiu Joita

30/11/2018 la 11:00 - 12:00

Gratuit

(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Emisiunea “Antreprenoriat Online“ – cel mai nou format marca BiziliveTV, este singura emisiune LIVE din România, care oferă experiență, rezultate, instrumente de lucru concrete și business case – uri pentru Antreprenorii cu afaceri în online, Managerii/Directorii de Marketing, începătorii din domeniul Marketing-ului, Bloggeri, sau implicați în afaceri B2B, B2C sau e-Commerce, design, SEO sau PPC.

Ovidiu Joiță activează în marketing și publicitate de mai bine de 16 ani.

A lucrat predominant în domeniul online pentru ultimii 15 ani, ocupându-se de sute de proiecte.
În 2008, a fondat iAgency.ro, propria sa agenție de marketing online și SEO.
În portofoliul iAgency, pot fi întâlnite nume faimoase din piață online românească: ChristianTour.ro, Elvila.ro, DCnews.ro, Veloteca.ro, Melkior.ro, Charisma.ro (Total Soft), Retargeting.biz, Cliniciledrleahu.ro, Bogas.ro etc.

 

Discuția LIVE cu Ovidiu va fi despre:

* Lipsa de specialiști în domeniul marketingului online în România. Nu există școli sau cursuri avansate. Există cursuri de 1-2 zile, la nivel basic.

*Prima “Școală de SEO”, inițiată de Ovidiu: JediSeoSchool.ro. Va fi un curs intensiv pe o perioadă de 2 luni ce va conține atât pregătire basic cât și avansată. În urma cursului se va acorda un calificativ și o diplomă de absolvire.

*Brandurile importante abia se decid să investească în SEO, canalul online care ar trebui să genereze cele mai bune vânzări cu cel mai bun CA (cost per aquisition) și cel mai bun ROI (Return on Investment).

* Noul algoritm Google favorizează mult valoarea Brandului.

*Care sunt diferențele majore între SEO vechi (bazat pe activitate tehnică) și noul SEO (bazat mult pe marketing online și strategie de comunicare).

*Piața de SEO din România este o piață care nu garantează rezultate prin prisma lipsei de specialiști și a “excrocilor”, cei care au făcut ca media de retenție a unui client care are nevoie permanent de SEO, să fie de doar 4 luni.

Detalii

Data:
30/11/2018
Timp:
11:00 - 12:00
Preţ:
Gratuit
Eveniment Category:
Sit web:
www.facebook.com/events/957092484489171/