Iată ce ofertă are pentru tine Newsman.ro, cel mai nou partener al programului TRUSTED.RO

(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Newsman.ro se alătură partenerilor TRUSTED.RO. Magazinele online și site-urile profesionale înscrise în TRUSTED.RO vor beneficia de promoții la serviciile oferite de Newsman.ro.

În cadrul parteneriatului, Newsman.ro oferă:
20% discount lunar în primul an
sau
40% discount dacă plata se face în avans pe 12 luni
plus
1 custom e-commerce template 
+ 
1 curs rapid de inițiere în newslettere / automatizare
(online sau la sediul Newsman).

Pentru a beneficia de aceste discount-uri, înscrieți-vă magazinul sau site-ul în TRUSTED.RO!

NewsMan.ro este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de marketing automation, email marketing, newsletter și mailuri tranzacționale din România.

Proiectul NewsMan a luat naștere în 2008, când o echipă de echipă de ingineri IT ambițioși au avut nevoie să trimită campanii de promovare și informative clienților într-un mod securizat, usor și rapid. De atunci, l-au dezvoltat încontinuu și notorietatea sa a crescut treptat, azi ajungând să fie utilizat de cele mai cunoscute firme din România.

Clienții NewsMan apreciază stabilitatea tehnică a aplicației de email marketing, livrabilitatea sporită, uzabilitatea și asistența personalizată rapidă. Serviciile de marketing prin Email NewsMan sunt folosite de către site-urile eCommerce, agențiile de marketing, site-urile de booking și turism și orice alt tip de website care are nevoie de serviciu.

NewsMan este perceput ca un atu de către marketeri deoarece promovează marketingul rezultatelor, orientat către creșterea numărului de clienți, fidelizarea celor existenți și optimizarea conversiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.