2Performant intermediază colaborarea dintre influenceri și clienți

(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Noua funcție a platformei 2Performant facilitează colaborarea brand-urilor și agențiilor cu instagrammeri, bloggeri, vloggeri, administratori de pagini de Facebook, site-uri cu multe vizualizări sau orice alt tip de creatori de conținut. 2Performant digitalizează contractele și automatizează plățile, adică elimină birocrația din procesul de business.

Potrivit reprezentanților companiei, platforma reduce cu 99% actele necesare pentru colaborările din industrie, accelerează procesul de contractare și plată, ușurează administrarea bugetelor și facilitează raportările.

După setarea și derularea campaniilor de promovare, 2Performant distribuie bugetul către fiecare influencer, cu reținerea și plata taxelor aferente fiecărei forme de colaborare cu persoane fizice sau juridice. Compania a investit, din fonduri proprii, aproape 250.000 de euro în dezvoltarea noului serviciu de influencer marketing.

Influencerii care își fac cont în platformă beneficiază de vizibilitate față de brand-uri și agenții, care pot să aleagă vedetele în funcție de reach, clienții cu care au mai lucrat și canalele lor de trafic. În plus, agențiile care se înscriu pe site pot încărca direct brief-urile campaniilor, pe care le pot opera apoi digital, automat, pentru a înlesni colaborarea cu influencerii deja contractați sau pentru a descoperi alții noi, potriviți campaniilor derulate. 

Printre primii influenceri și creatori de conținut listați în platformă se află:

  • Andreea Bălan (cu 2,5 milioane de fani și un ratecard publicitar de 1.800 de euro)
  • Noaptea Târziu (1,54 milioane subscriberi pe Youtube și 4.500 de euro fee)
  • Tequila (vloggerița fenomen cu 1,4 milioane de abonați – cu care brand-urile pot colabora pentru 2.500 de euro).

Mai multe informații despre noul feature se găsesc la https://ro.2performant.com/influencer-marketing/, unde utilizatorii își pot revendica propriul cont în 2Performant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.