Extended lanseaza versiunea demo a platformei de eCommerce

(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 3 min)

Versiunea demo a platformei de e-commerce Extended este acum disponibila online. Ea poate fi testata de catre persoanele care doresc sa isi porneasca o afacere online si de catre posesorii de magazine online. Platforma ofera peste 200 de functionalitati integrate.

Extended Demo Store simuleaza complet structura unui magazin online dezvoltat pe platforma Extended, oferind acces in cadrul magazinului atat in calitate de client, cat si in calitate de manager. O data accesat, panoul de administare prezinta in mod intuitiv toate tool-urile necesare managementului eficient al unui magazin online. Panoul de administrare este optimizat si pentru varianta mobila, oferind posibilitatea monitorizarii echipei, a comenzilor si a rapoartelor de vanzari direct de pe smartphone.

Alegerea unei solutii eCommerce potrivite pentru un business reprezinta cea mai importanta decizie pentru dezvoltarea unui magazin online, motiv pentru care Extended ofera toate instrumentele necesare administrarii avansate a unui business in eCommerce, indiferent de domeniul de activitate sau experienta.

Beneficiile platformei

Solutia de la Extended este potrivita si adaptabila la orice afacere online. Printre beneficiile Extended se afla:

  • magazin online pe Facebook
  • integrari cu firme de curierat
  • modulul special pentru Black Friday
  • procesatori de plati cu cardul si comparatoare de preturi
  • rapoarte de vanzari si performanta
  • integrare cu Google Analytics
  • sistem avansat de promotii si gestiune interna

Extended permite dezvoltarea si gestiunea simultana a mai multor magazine online in cadrul aceluiasi cont de administrare si ofera posibilitatea de integrare cu ERP in sistem de import (gestiune in extern si import in platforma) sau de export (gestiune in platforma si export pentru ERP) si integrare SAP si Navision.

Cele trei pachete disponibile vin in ajutorul magazinelor online pentru luarea celei mai bune decizii privind solutia de e-commerce corespunzatoare fiecarui tip de business:

  1. Install & Go
  2. Start-Up
  3. Professional

Despre Extended

Extended este un produs marca UIS, creat si dezvoltat dupa un studiu amanuntit asupra comertului electronic din Romania. UIS este o agentie de creatie si dezvoltare online infiintata in anul 2006 si autoare a numeroase proiecte si colaborari din mediul online, dintre care: Adobe Inc, Gala Premiilor eCommerce, Voltaj, Agricover, Crocs Store Romania, Gavriliu Imobiliare, Eco Iluminat, 4Garden, Animal Vet. Implicarea directa a agentiei UIS in integrarea magazinelor online pe o platforma dedicata comertului din Romania a inceput in anul 2007 cu dezvoltarea primei variante de platforma care a stat la baza magazinului online Vexio, premiat la GPeC pentru Cel mai bun Start-Up in 2008 si Magazinul Anului 2009.

Viziunea Extended este aceea de a deveni cea mai puternica platforma de eCommerce din Romania, fiind destinata atat magazinelor online start-up, cat si firmelor si brandurilor consacrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.