bigstep.ro

SC Premium Footwear SRL.

CIF: RO28386654

Nr. ord. reg. com: J12/1095/2011

Sediu social: Calea Floresti nr. 2C, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Adresa site-ului: http://www.bigstep.ro

Data lansarii: septembrie 2011

Categoria: Bebelusi, Copii, Jucarii

Documente juridice ale magazinului semnate digital:
Nu există pagini semnate.

Marca Trusted.ro a expirat din iunie 2013 .

Daca aveti probleme cu acest magazin raportati la probleme@trusted.ro

Bigstep.ro este primul magazin specializat de incaltaminte din Romania, care comercializeaza numai modele pentru copii. Bigstep colaboreaza cu producatori de incaltaminte recunoscuti la nivel mondial pentru calitatea produselor lor. Astfel avem in portofoliu marci precum: RICOSTA, Garvalin, Agatha Ruiz (Prada), See Kai Run, Umi sau Biomecanics.

Aceste marci sunt garantia unor pantofi atent proiectati pentru a indeplini toate nevoile unui picior in crestere. Pantofii sunt realizati din materiale de cea mai buna calitate si au un design modern si atractiv atat pentru copii cat si pentru parintii acestora.

In acest moment oferim spre vanzare peste 650 de modele cu marimi cuprinse intre 17 si 41. Aceste modele sunt potrivite grupelor de varsta cuprine intre 3 luni si 18 ani. Astfel reusim sa oferim cea mai mare varietate de incaltaminte pentru copii.

De asemenea Bigstep.ro este un magazin on-line foarte usor de utilizat si placut de catre clientii nostri. Incercam mereu sa le oferim abonatilor si utilizatorilor inregistrati o serie de reduceri si beneficii pentru a incuraja cumparturile din confortul casei lor.